Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Happy markerek - Emeld ki kalandjaidat pasztellszínekkel

Ezek a szövegkiemelők nem csak egyszerű íróeszközök, de a mindennapjaidat is derűsebbé teszik majd. Hat pasztellszín közül választhatsz, így színkódolhatod a jegyzeteidet, és egy kicsit szórakoztatóbbá teheted a tanulást vagy a munkát. De várj, van még más is! Minden egyes marker aranyos és inspiráló üzenettel van ellátva, hogy feldobja a napodat és emlékeztessen arra, hogy bármire képes vagy. Nemcsak az életben, az iskolában és a munkában segítenek, de téged is rabul ejtenek majd helyes dizájnjukkal. Készülj fel egy napi adag cukiságra és inspirációra a Happy Markerekkel.

szövegkiemelők a SEIK-től

Különleges szövegkiemelők - a megfelelő megtalálása néha kihívást jelenthet. Szerencsére a seik.hu webshopjából megrendelheted a komplex és stílusos szövegkiemelők-t. Termékeinkkel inspirálni szeretnénk, hogy több kalandban legyen részed és boldogabb légy - inspirálódj a szövegkiemelők által.
  • Minden szövegkiemelők fiatal SEIK tervezők munkája
  • Válaszd ki kedvenc szövegkiemelők-odat itt.
  • Kiszállítás csomagautomatába vagy postaládába - a szövegkiemelők néhány napon belül megérkezik
  • Szeretnénk, hogy a szövegkiemelők jobbá tegye a napodat, és örömmel várjuk a visszajelzéseidet és képeidet, hogy hogyan sikerült ezt elérni.
  • Ne felejtsd el megjelölni a képeket @seik és #szövegkiemelők címkével.

Melyik szövegkiemelők-t válasszam?

  1. Gondold át, melyik szövegkiemelők illik hozzád a legjobban.
  2. Inspiráld és lepd meg magadat vagy szeretteidet szövegkiemelők-val.
  3. Nézd meg, mit osztottak meg a SEIK barátai az adott termékről.
  4. Várd meg, amíg a szövegkiemelők megérkezik a futárral vagy a legközelebbi átvételi pontra.
  5. Készíts fotókat és oszd meg velünk is @seik #szövegkiemelők címkével.
Gyakran Ismételt Kérdések
Mikor érkezik meg a szövegkiemelők?
Ha munkanapon 14 óráig rendeled meg a szövegkiemelők-t, a csomag a következő nap megérkezik. A szövegkiemelők 2-3 munkanapon belül futárral érkezik meg. A hétvégén rendelt szövegkiemelők hétfőn kerül feladásra. A határidők előtt naponta többször csomagolunk és küldünk, ha szükséges, akár hétvégén is, hogy a csomagok időben megérkezzenek.
Hogyan rendelhetek szövegkiemelők-t?
Az összes termékünket a leggyorsabban és legegyszerűbben a webshopunkon keresztül rendelheted meg. Add a szövegkiemelők-t a kosárhoz és navigálj a fizetéshez. A fizetés előtt megadhatod az adataidat és kiválaszthatod a megfelelő kézbesítési módot. Az egész ország területére szállítunk minden főbb kézbesítési móddal. A szövegkiemelők néhány napon belül a csomagautomatában vagy futárral az otthonodban vár. Fizethetsz banki átutalással, hitelkártyával, Paypal-lal vagy számlával.
Visszaküldhetem, ha a szövegkiemelők nem megfelelő?
Ha a szövegkiemelők nem megfelelő számodra, könnyedén visszaküldheted. Webshopunkban a szövegkiemelők termékekre 14 napos visszaküldési jog vonatkozik, részletesebb visszaküldési utasításokat a felhasználási feltételeinkben találsz. Bátran fordulj hozzánk további kérdésekkel.