Mind a(z) 21 találat megjelenítve

Névnapi ajándékötletek - Mit ajándékozz névnapra?

A névnap – olyan, mint az év második születésnapja. A SEIK-nél apró, meglepetéseket és névnapi ajándékokat találsz. Egyes országokban széles körben ünneplik, máshol pedig nem is tudod, mikor van a névnapod – névnapi ajándékot mindkét esetben nagy öröm kapni és adni.

Adj kalandos névnapi ajándékot!

ajándék barátnak

happy gyertya – barátság

7 999 Ft
11 499 Ft
11 499 Ft
11 499 Ft
12 499 Ft
5 999 Ft

névnapi ajándék a SEIK-től

Különleges névnapi ajándék - a megfelelő megtalálása néha kihívást jelenthet. Szerencsére a seik.eu webshopjából megrendelheted a komplex és stílusos névnapi ajándék-t. Termékeinkkel inspirálni szeretnénk, hogy több kalandban legyen részed és boldogabb légy - inspirálódj a névnapi ajándék által.
  • Minden névnapi ajándék fiatal SEIK tervezők munkája
  • Válaszd ki kedvenc névnapi ajándék-odat itt.
  • Kiszállítás csomagautomatába vagy postaládába - a névnapi ajándék néhány napon belül megérkezik
  • Szeretnénk, hogy a névnapi ajándék jobbá tegye a napodat, és örömmel várjuk a visszajelzéseidet és képeidet, hogy hogyan sikerült ezt elérni.
  • Ne felejtsd el megjelölni a képeket @seik és #névnapi ajándék címkével.

Melyik névnapi ajándék-t válasszam?

  1. Gondold át, melyik névnapi ajándék illik hozzád a legjobban.
  2. Inspiráld és lepd meg magadat vagy szeretteidet névnapi ajándék-val.
  3. Nézd meg, mit osztottak meg a SEIK barátai az adott termékről.
  4. Várd meg, amíg a névnapi ajándék megérkezik a futárral vagy a legközelebbi átvételi pontra.
  5. Készíts fotókat és oszd meg velünk is @seik #névnapi ajándék címkével.
Gyakran Ismételt Kérdések
Mikor érkezik meg a névnapi ajándék?
Ha munkanapon 14 óráig rendeled meg a névnapi ajándék-t, a csomag a következő nap megérkezik. A névnapi ajándék 2-3 munkanapon belül futárral érkezik meg. A hétvégén rendelt névnapi ajándék hétfőn kerül feladásra. A határidők előtt naponta többször csomagolunk és küldünk, ha szükséges, akár hétvégén is, hogy a csomagok időben megérkezzenek.
Hogyan rendelhetek névnapi ajándék-t?
Az összes termékünket a leggyorsabban és legegyszerűbben a webshopunkon keresztül rendelheted meg. Add a névnapi ajándék-t a kosárhoz és navigálj a fizetéshez. A fizetés előtt megadhatod az adataidat és kiválaszthatod a megfelelő kézbesítési módot. Az egész ország területére szállítunk minden főbb kézbesítési móddal. A névnapi ajándék néhány napon belül a csomagautomatában vagy futárral az otthonodban vár. Fizethetsz banki átutalással, hitelkártyával, Paypal-lal vagy számlával.
Visszaküldhetem, ha a névnapi ajándék nem megfelelő?
Ha a névnapi ajándék nem megfelelő számodra, könnyedén visszaküldheted. Webshopunkban a névnapi ajándék termékekre 14 napos visszaküldési jog vonatkozik, részletesebb visszaküldési utasításokat a felhasználási feltételeinkben találsz. Bátran fordulj hozzánk további kérdésekkel.