Összesen 1 találat

Emlékkönyvek - Gyűjtsd össze a legszebb emlékeket egy könyvben

Álmodoztál már arról, hogy író leszel? Itt az idő, hogy kiadd az első saját könyvedet. Több inspiráló, motivációs emlékkönyvünk van, hogy lejegyezd a legszebb emlékeidet. Legyen szó egy baba születéséről vagy a nagyszülők történeteiről – őrizd meg az emlékeket magadnak.

Gyűjtsd össze az emlékeket egy emlékkönyvben!

emlékkönyv a SEIK-től

Különleges emlékkönyv - a megfelelő megtalálása néha kihívást jelenthet. Szerencsére a seik.hu webshopjából megrendelheted a komplex és stílusos emlékkönyv-t. Termékeinkkel inspirálni szeretnénk, hogy több kalandban legyen részed és boldogabb légy - inspirálódj a emlékkönyv által.
  • Minden emlékkönyv fiatal SEIK tervezők munkája
  • Válaszd ki kedvenc emlékkönyv-odat itt.
  • Kiszállítás csomagautomatába vagy postaládába - a emlékkönyv néhány napon belül megérkezik
  • Szeretnénk, hogy a emlékkönyv jobbá tegye a napodat, és örömmel várjuk a visszajelzéseidet és képeidet, hogy hogyan sikerült ezt elérni.
  • Ne felejtsd el megjelölni a képeket @seik és #emlékkönyv címkével.

Melyik emlékkönyv-t válasszam?

  1. Gondold át, melyik emlékkönyv illik hozzád a legjobban.
  2. Inspiráld és lepd meg magadat vagy szeretteidet emlékkönyv-val.
  3. Nézd meg, mit osztottak meg a SEIK barátai az adott termékről.
  4. Várd meg, amíg a emlékkönyv megérkezik a futárral vagy a legközelebbi átvételi pontra.
  5. Készíts fotókat és oszd meg velünk is @seik #emlékkönyv címkével.
Gyakran Ismételt Kérdések
Mikor érkezik meg a emlékkönyv?
Ha munkanapon 14 óráig rendeled meg a emlékkönyv-t, a csomag a következő nap megérkezik. A emlékkönyv 2-3 munkanapon belül futárral érkezik meg. A hétvégén rendelt emlékkönyv hétfőn kerül feladásra. A határidők előtt naponta többször csomagolunk és küldünk, ha szükséges, akár hétvégén is, hogy a csomagok időben megérkezzenek.
Hogyan rendelhetek emlékkönyv-t?
Az összes termékünket a leggyorsabban és legegyszerűbben a webshopunkon keresztül rendelheted meg. Add a emlékkönyv-t a kosárhoz és navigálj a fizetéshez. A fizetés előtt megadhatod az adataidat és kiválaszthatod a megfelelő kézbesítési módot. Az egész ország területére szállítunk minden főbb kézbesítési móddal. A emlékkönyv néhány napon belül a csomagautomatában vagy futárral az otthonodban vár. Fizethetsz banki átutalással, hitelkártyával, Paypal-lal vagy számlával.
Visszaküldhetem, ha a emlékkönyv nem megfelelő?
Ha a emlékkönyv nem megfelelő számodra, könnyedén visszaküldheted. Webshopunkban a emlékkönyv termékekre 14 napos visszaküldési jog vonatkozik, részletesebb visszaküldési utasításokat a felhasználási feltételeinkben találsz. Bátran fordulj hozzánk további kérdésekkel.